[font:8d90=arial][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif]بامكانك تسويها باللحم نفس الشئ أتمني تعجبكم[/font][/font][/color][/size][/b]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]وهذه صورة للمقادير[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff][img]http://aco2.malware-site.www/sawarmah1.jpg[/img][/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]المقادير :[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]1- صدور دجاج الكميه الي تحتاجيها [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]2- نص كاس زيت زيتون[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]3-نص كاس عصير ليمون [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]4- بهار اسود او ابيض وفلفل احمر وملح [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]5- علبة روب زبادي [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]للعجينه :[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]3 كاسات طحين [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]كاس وربع ماء[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]ملعقه كبيره خميره فوريه [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]شوي ملح وملعقه كبيره سكر [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]بيضه [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]السلطه :[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]خس مفروم[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]طماطم مقطع حسب الرغبة شريح او مكعبات[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]مخلل خيار[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]صلصة [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]طحينيه وشطه وماء مقادير انتي تحدديها [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]..[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]الطريقه ..[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff][img]http://aco2.malware-site.www/sawarmah3.jpg[/img][/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]1- نحط الدجاج في حافظه نصب عليه الزيت واليمون [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]والبهارات والملح والزبادي ان حبيتي [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]ونتركهم بالثلاجه يوم كامل افضل واحسن [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]2- بعد يوم من نقع الدجاج في الخلطه[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff][img]http://aco2.malware-site.www/sawarmah4.jpg[/img][/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]3- نأخذ صدور الدجاج على صاج او مقلى تيفال [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]ونقليه مع شريحة زبده حوالي ربع الزبده ونشويها [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]شوي حتي تتحمر ولا تنضج بالكامل شوي فقط تحمير [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]4- نقطع الدجاج شريح مستطيله بعد التحمير الخفيف[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff][img]http://aco2.malware-site.www/sawarmah5.jpg[/img][/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]5- ونعودها في مقلى ونقليها بالزبده [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]6- نضيف عليها ملح وبهار حسب الرغبه لتعطيكي المذاق والطعم الرائع[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]7- نتركها على جنب ونشتغل بالخبز[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]طريقه عمل الخبز:-[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff][img]http://aco2.malware-site.www/sawarmah6.jpg[/img][/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]1- نخلط الطحين والملح والخميره والسكر والماء[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]2- نتركها ساعه ونص حتي تتخمر العجينة [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]3- المقدار يكفي 15 خبز قسميها بالتساوي 15 قطعه[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff][img]http://aco2.malware-site.www/sawarmah7.jpg[/img][/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]4- نحتاج صاج تيفال او اذا ما عندك ممكن في مقلى تيفال غير مخدوش حتى لا يحرق الخبز [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]5- نفرد العجينه التي قطعناها وكورناها بالنشابه لا يهم أن يكون دائري تمام [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]6- نخبزه ونلاحظ بين كل خبزه ننظف الصاج حتى ما يحرق الخبز ويصير اسود وطعمة مر [/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]7- وهذا بعد ما خبزناهم[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff][img]http://aco2.malware-site.www/sawarmah8.jpg[/img][/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]8- ناخذ الحين الحشو ونحط الخس والصلصة والمخلل ونلفها عادي[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff][img]http://aco2.malware-site.www/sawarmah9.jpg[/img][/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff]9- الشكل الاخير للشاورما[/color][/font][/size][/b][/font][/color]
[color:8d90=#000000][font:8d90=arial][b][size=21][font:8d90=Arial Black, Geneva, Arial, Sans-serif][color:8d90=#0000ff][img]http://aco2.malware-site.www/sawarmah11.jpg[/img][/color][/font][/size][/b][/font][/color]